fbpx

Pravne

informacije

Stranica www.skycamview.eu u vlasništvu je tvrtke:

THETA SOLUTIONS j.d.o.o. za savjetovanje i usluge
Ulica Ivana Meštrovića 35, 10040 Zagreb (Sesvete), Hrvatska

Račun:
Banka: OTP BANKA d.d.
Broj računa: IBAN: HR4924070001100175693

Tvrtka registrirana u Trgovačkom sudu u Zagrebu, Tt-19/38657-2
Članovi društva: Andrej Šantić
Ovlašten za zastupanje: Andrej Šantić

Temeljni kapital: 10,00 kn
Matični broj: 081283592
OIB: 35166588056
PDV broj: HR35166588056

Kontakt:
Dipl.-Ing. Andrej Šantić, direktor
E-mail: info@theta-solutions.hr

 

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenje web stranice: Pravna odgovornost

Ova stranica utvrđuje Uvjete korištenja prema kojima, Vi, posjetitelj ove web stranice (u daljnjem tekstu: korisnik, posjetitelj, Vi), možete koristiti ovu web stranicu, koja je u vlasništvu THETA SOLUTIONS j.d.o.o.  za savjetovanje i usluge (u daljnjem tekstu: TS).

Pažljivo pročitajte ovu stranicu.

Korištenjem ove web stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Korištenjem ove web stranice, slažete se sa svime navedenim u Uvjetima korištenja. Ako ne prihvaćate ove Uvjete korištenja, ljubazno Vas molimo da više ne koristite i da napustite ovu web stranicu.

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje, proizvode i usluge s ove web stranice. Korištenjem ove web stranice te njezinih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim Uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju korištenje sadržaja ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

TS zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i ne odgovara za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. TS također može bez prethodne najave izvršiti promjene u sadržaju, proizvodima ili uslugama opisanim u ovim Uvjetima korištenja. TS zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj i vrijeme dostupnosti sadržaja, proizvoda i usluga, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Iz tog razloga, savjetujemo korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim Uvjetima.

Korištenjem ove web stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Jamstva i izuzeća od odgovornosti

Ovu web stranicu i njezine materijale koristite na vlastitu odgovornost. Korisnik ove web stranice prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja iste te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost u skladu s Uvjetima korištenja. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava imatelja prava ove web stranice te je podložno tužbi.

TS se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, uključujući, a ne ograničavajući se na točnost, pouzdanost, cjelovitost ili vremensku dostupnost sadržaja, proizvoda i usluga te poveznica pruženih na ovoj stranici.

TS se u potpunosti odriče i svake odgovornosti za bilo koje radnje korisnika, uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice.

TS se u potpunosti odriče odgovornosti vezane uz rezultate koji se postižu korištenjem ove web stranice ili bilo koje web stranice na koju se ova web stranica referira ili je povezana; ili da je web stranica i njen poslužitelj lišena kompjuterskih virusa ili drugih štetnih materijala.

TS ne preuzima nikakva jamstva, izričito ili prešutno, vezana uz korištenje ove web stranice.

TS ne preuzima nikakvu kaznenu ili prekršajnu odgovornost vezanu uz pristup i (ne)mogućnost korištenja ove web stranice ili web stranica povezanih s ovom.

Globalna dostupnost proizvoda

Na ovoj je web stranici moguća informacija o TS proizvodima koji još nisu dostupni u zemlji korisnika. U tom slučaju, kontaktirajte TS ili pratite sadržaj kako biste saznali više o budućim planovima za proizvode koji Vam još nisu dostupni.

Poveznice na druge web stranice

TS nastoji osigurati vjerodostojnost, autentičnost i ažurnost podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške i propuste u vezi korištenja podataka i sadržaja ove web stranice kao niti za eventualno nastalu štetu uslijed prethodno navedenih pogrešaka i propusta. TS nije odgovoran za zakonitost sadržaja, upravljanja i uporabe web stranicama na koje se spajate putem ove web stranice. Štoviše, poveznice na druge web stranice pružene su kao pogodnost našim korisnicima te su potpuno neovisne i izvan kontrole TS-a.

Privatnost

U pogledu osobnih podataka koje prikupljamo, TS je “voditelj obrade”, odnosno onaj koji određuje potrebe i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.
Ako nas želite kontaktirati u vezi ovih pravila ili u vezi Vaših osobnih podataka, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

Naziv tvrtke: Theta Solutions j.d.o.o.
Adresa: Ulica Ivana Meštrovića 35, 10040 Zagreb
Telefonski broj : +385 (0)99 4698 122
E-mail: info@theta-solutions.hr

TS prikuplja samo podatke o datumu i vremenu posjeta web stranice, posjećenim sadržajima web stranice, nazivu internetskog pružatelja usluga posjetitelja i web stranici koja je uputila posjetitelja. TS te podatke isključivo za mjerenje aktivnosti, generiranje i analizu trendova, vođenje stranice te praćenje ponašanja i interes posjetitelja na ovoj web stranici stranicama u svrhu poboljšanja usluga, proizvoda i sadržaja stranice. Korištenjem web stranice, njezinog sadržaja, usluga i proizvoda pristajete na prikupljanje gore navedenih podataka te se slažete s ovim Uvjetima korištenja.

TS osobne podatke, koji se dostavljaju dobrovoljno, koristi radi ispunjenja zahtjeva posjetitelja ili u svrhe naznačene na stranici na kojoj se traže informacije (poput narudžbe). Pri registraciji na ovu web stranicu TS pridržava pravo tražiti, ako je to primjereno, Vaše ime, adresu e-pošte, poštansku adresu, telefonski broj ili druge detalje kako bismo Vam pomogli u Vašem iskustvu. Podatke nam dajete dobrovoljno tako što ispunjavate prethodni upitnik na ovoj web stranici. Podatke i informacije koje TS prikupi, može koristiti za brzu obradu transakcija i slanje generiranih e-poruka u vezi s Vašom narudžbom ili drugim proizvodima i uslugama.

Ova web stranica aktivno nastoji spriječiti sigurnosne propuste i ranjivosti kako bi Vaš posjet ovoj web stranici učinili što sigurnijim. Redovito se provodi skeniranje na prisutnost zlonamjernih i neprimjerenih sadržaja i programa.

Nikad ne pružamo bilo kakve informacije (osobne podatke ili podatke neposredno prepoznatljive) drugim tvrtkama za njihovu neovisnu upotrebu.

Kolačići

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo. Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje. Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama. U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući vaš pristanak na Izjavu o kolačičima na našim internetskim stranicama.

Znak i autorsko pravo

Znakovi, uslužni znakovi i logotipi (znakovi) prikazani na ovoj web stranici vlasništvo su TS-a i/ili su licencirani od strane TS na stranicama stock.adobe.com/, promo.com te motionarray.com

Ništa na ovoj web stranici ne bi se trebalo tumačiti kao dodjela bilo kakve licence ili prava na Znakove bez izričitog pisanog pristanka TS-a. Nedopuštena uporaba znakova strogo je zabranjena. TS odlučno štiti svoja prava intelektualnog vlasništva, u skladu s pozitivnim pravom.

Autorska prava © THETA SOLUTIONS j.d.o.o. Sva prava pridržana. Cijeli sadržaj ove web stranice podložan je autorskom pravu i drugim pravima intelektualnog vlasništva TS-a. TS posjeduje autorska prava na odabir, koordinaciju i organizaciju materijala na ovoj stranici. Ovi materijali se ne smiju kopirati u komercijalne svrhe ili distribuirati, niti se ti materijali smiju mijenjati ili ponovno objavljivati na drugim web stranicama.

Ostalo

TS ne odgovara za pokušaje neuspjelog pristupa ovoj web stranici niti za pokušaje pristupa koji bi se, kao takvi, smatrali nezakonitima za određene osobe ili u određenim zemljama. Ako pristupate web stranici izvan Hrvatske, činite to na vlastitu odgovornost uz, moguću, kaznenu ili prekršajnu odgovornost predviđenu jurisdikcijom Vaše države i njezinog pravnog sustava.

Uvjeti korištenja u skladu su s pozitivnim pravom Republike Hrvatske.

Pravni sporovi koji mogu nastati kao posljedica korištenja (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih internetskih stranica krajnji korisnik pristaje na nadležnost suda u Zagrebu u slučaju spora ili zahtjeva koji proizlaze iz ili su u vezi s ovim Uvjetima ili web stranicom.

Ako nadležni sud utvrdi da neka od odredbi Uvjeta nije u skladu s važećim propisima, nevaljanost takve odredbe neće utjecati na valjanost preostalih odredbi ovih Uvjeta korištenja, koje će ostati u potpunosti na snazi i učinku. Nikakvo odricanje od bilo koje odredbe ovih Uvjeta korištenja nema učinak.

Osim ako je izričito navedeno drugačije na našoj web stranici, ovi Uvjeti korištenja predstavljaju sporazum između Vas i TS-a u vezi s Vašim korištenjem ove web stranice.