fbpx

Kontakt

& FAQ

Pišite nam …

Zainteresiran sam za sljedeću uslugu:

... u sklopu sljedećeg paketa:

Privola za slanje dodatnih informacija

Izjava o zaštiti osobnih podataka

15 + 4 =

… ili nas direktno kontaktirajte

Theta Solutions j.d.o.o.
Ul. Ivana Meštrovića 35
10040 Zagreb / Sesvete

Mob.: 099 4698 122
Mail: info@skycamview.eu

Često postavljena pitanja

Koje su prednosti korištenja dronova u usporedbi s tradicionalnim metodama snimanja?

Dronovi pružaju brojne prednosti, uključujući brže snimanje, bolji pregled terena iz zraka, niže troškove, manje potrebne za ljudskim resursima i mogućnost pristupa teško dostupnim ili opasnim područjima.

Kako se osiguravate od potencijalnih nesreća ili oštećenja dronom tijekom snimanja?

Naša tvrtka ima osiguranje od odgovornosti za dronove kako bismo pokrili eventualne štete ili nesreće. Naši operateri dronova također su visoko obučeni i pridržavaju se strogih sigurnosnih protokola tijekom svakog snimanja kako bi smanjili rizik.

Koja je vaša dozvola i registracija za operiranje dronova?

Naša tvrtka posjeduje sve potrebne dozvole i registracije za operiranje dronova na području Europske Unije i Švicarske u skladu s važećim zakonima i regulativama. Naši operateri također prate lokalne propise i uvjete leta.

Kako mogu dobiti pristup snimkama i podacima koje ste prikupili?

Nakon snimanja, možete očekivati da ćemo vam pružiti pristup svim snimkama i podacima koje smo prikupili. Možemo ih dostaviti u željenom formatu ili ih pohraniti na siguran način prema vašim zahtjevima.

Kako dugo traje proces snimanja i dostava finalnih rezultata?

Vrijeme potrebno za snimanje dronom ovisi o obimu projekta, ali sukladno paketima koje nudimo, obično traje od pola sata efektivnog snimanja, do nekoliko sati pa i dana, ako se radi o prilagođenim projektima po mjeri. Dostava finalnih rezultata također ovisi o složenosti projekta, ali trudimo se isporučiti ih u najkraćem mogućem roku.

Koje su cijene vaše usluge snimanja dronom?

Cijena naših usluga varira ovisno o vrsti projekta, trajanju snimanja, potrebnoj opremi i drugim čimbenicima. Imamo tri osnovne vrste paketa (Osnovni, Napredni i Premium), ali vrlo rado ćemo Vam napraviti i prilagođenu ponudu po mjeri. Stoga nas slobodno kontaktirajte kako bismo pružili besplatnu procjenu i prilagođenu ponudu za vaše potrebe.